Mountaindrop Mumie Shilajit 25g
Znanstveno utemeljene zdravstvene tvrdnje
100 % Mumia Shilajit! MOUNTAINDROP je čista planinska smola, također poznata kao mumio (Moomiyo), Mumia, asphaltum ili Shilajit.
Količina: 25 g
Dovoljno za: 60
Članska cijena : 39,95 EUR / 303,62 HRK
S kupnjom će se u vašu Eko Kasicu pohraniti 1,20 EUR / 9,11 HRK .
Jeste li već isprobali proizvod?
Javite nam svoje mišljenje.

MOUNTAINDROP  je 100 % čista planinska smola, također poznata kao mumio (Moomiyo), Mumia, asphaltum ili Shilajit. Smola nastaje iz prirodnih biljnih sedimenata koji pronicaju iz gorskih pukotina u planinama na više od 3.000 metara nadmorske visine. Proizvodi se posebnim procesom, gdje se održava njena netaknuta čistoća, vitalne tvari i energija.

Smola mumie se već godinama koristi za održavanje zdravlja i poboljšanje imuniteta. Pomaže u usporavanju starenja, ima regenerativne učinke, podiže libido i seksualnu snagu, pomaže kod metabolizma minerala u tijelu i kod oporavka kod ozljeda i prijeloma. Službena medicina tretira mumie kao dodatak prehrani, što može biti velika pomoć u liječenju mnogih bolesti. Sama riječ mumie dolazi iz grčkog jezika i znači "Branitelj tijela".

MOUNTAINDROP je najčišći oblik sedimentne smole mumie u izvornom prirodnom obliku, koja se samo jednostavno pročišćava kako bi se osigurala cjelovitost i prikladnost za potrošnju.

Najprirodniji oblik mumie je čista smola, koja se primjenjuje u obliku kapi. Za proizvode u drugom agregatnom stanju odnosno obliku (prah, tablete i slično) potrebni su obrada sirovine  i dodatak drugih tvari, kao što je klor. Među postupkom prerade smola gubi vrijedne osobine, sastojke i energiju.

Priroda je savršena baš takva kakva je. Kada posegnemo u ono što nam daje, posegnemo u bit originalnosti, što nam donosi više štete nego koristi.

MOUNTAINDROP ručno ulijevamo u staklene informirane čaše, pomoću kojih je čista energija prirode sačuvana u izvornom obliku.

MOUNTAINDROP je dodatak prehrani koji pomaže razviti maksimalni fizički, mentalni, emocionalni i energetski potencijal.

Pozitivni učinci


Ponekad trebamo samo jednu stvar koja će sve promijeniti. Onu kap preko ruba, onu prekretnicu, nakon koje će sve biti drugačije. Dodatak prehrani MOUNTAINDROP je ta kap! Blagotvorni učinci su slijedeći:

  • podržava mentalne i kognitivne funkcije,
  • pomaže regulirati i ublažiti menstrualni ciklus,
  • podržava ženske i muške seksualne funkcije,
  • pomaže u normaliziranju tjelesne težine,
  • podržava metabolizam masti i šećera,
  • pomaže u održavanju zdravog mokraćnog sustava,
  • pomaže u održavanju zdravlja prostate.

 

ZA ZDRAV ŽIVOTNI STIL

Brzi tempo života traži od nas više i više energije, budnosti i efikasnosti. Stres je svakodnevna pojava, ali zbog mnogih aktivnosti se naša energija rasipa. Energija nije neograničena, zbog njenog upada može oslabiti imunološki sustav. Da li vam je teško naći vreme za regeneraciju? MOUNTAINDROP je izvor energije i zanosa. Podržava mentalne i kognitivne funkcije te podržava metabolizam masti i šećera. Neka vam budu jutra ponovno preporođena!

 

ZA ŽENSKO ZDRAVLJE

Život žene je obilježen brojnim intenzivnim razdobljima. Važan uvjet za dobrobit i spokoj također je hormonska ravnoteža. Reguliran menstrualni ciklus bez predmenstrualnog sindroma (PMS), zdrav mokraćni sustav te glatki prijelaz u menopauzu su važni čimbenici za zadovoljavanje života svake žene. Energiju, koju koristimo za ispravljanje neuravnoteženosti, možemo uz odgovarajuću preventivu preusmjeriti na više ispunjeno preživljavanje svakodnevnog života. MOUNTAINDROP daje podršku ženski spolni funkciju, pomaže u normaliziranju tjelesne težine, pomaže uravnotežiti i ublažiti menstrualni ciklus i pomaže u održavanju zdravog mokraćnog sustava. Uživajte u svojoj ženstvenost!

 

ZA MUŠKO ZDRAVLJE

Suočavanje sa stresom i odgovornošću u poslovnom i privatnom životu može biti priličan izazov. Stres uništava fizičku ravnotežu i uzima našu energiju, zato može imati značajne fizičke i psihičke posljedice. MOUNTAINDROP podržava mentalne i kognitivne funkcije, podržava mušku seksualnu funkciju, pomaže u normalizaciji tjelesne težine, podržava metabolizam masti i šećera i pomaže u održavanju zdravlja prostate. Ako djelujete preventivno i trudite se za pravovremeno obnovu snage, možete biti spremni na sve. Možete - nema problema!

 

ZA MENTALNE I KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI

Organizirane misli, dobro i učinkovito pamćenje nije nešto razumljivo samo po sebi. Mentalne i kognitivne funkcije potrebno je održavati i trenirati kao mišiće. Učenje i studiranje su super vježba za vaš mozak, ali to zahtijeva trud i izdržljivost, a u najboljim godinama koncentracija i pamćenje često popuštaju. MOUNTAINDROP podržava mentalne i kognitivne funkcije. Sačuvajte jasnost, oštrinu i koncentraciju misli!

 

ZA NORMALIZIRANJE TJELESNE TEŽINE

Kilograme lako je dobiti, ali mnogo teže ih se riješiti. Postoji bezbroj 'uspješnih' dijeta, kojima možete ubrzo postići željenu težinu, ali normaliziranje tjelesne težine tada tek zaista počinje. Bez stalne promjene načina života ubrzo ćemo opet biti na početku. MOUNTAINDROP pomaže normalizirati tjelesnu težinu i podržava metabolizam masti i šećera. Odlučite se za novi način života, kojim ćete ostati vitki bez dodatnog napora i odricanja!

 

ZA HORMONALNU RAVNOTEŽU I USPJEŠAN SEKSUALNI ŽIVOT

Hormoni obavljaju važne funkcije u razvoju i funkcioniranju tijela, također utječu na zadovoljstvo i raspoloženje. Uspješan seksualni život je važan dio partnerstva i privatnog života. MOUNTAINDROP pomaže uravnotežiti i ublažiti menstrualni ciklus, podržava ženske i muške seksualne funkcije i pomaže u održavanju zdravlja prostate. Dopustite, da stres i umor ne utječu na zadovoljstvo u ovom prekrasnom području vašeg života!

 

ZA SPORTSKE USPJEHE

Ključ za postizanje uspjeha u sportu su upornost i disciplina kojom razvijamo fizičke sposobnosti, ali također važna faza treninga je regeneracija i odmor. Izgradnja, održavanje i obnova mišićnog tkiva su ključni uvjeti za napredak. Bez obzira da li je vaš cilj zlatna medalja ili samo savlađivanje samog sebe, u svakom slučaju potrebna vam je jasna definicija ciljeva i učinkovito podržavanje organizma. MOUNTAINDROP podržava mentalne i kognitivne funkcije, pomaže normalizirati tjelesnu težinu i podupire metabolizam masti i šećera. Nadmašite svoje granice!

 

ZA ZDRAVO STARENJE

Starenje je neizbježan proces, koji se održava svake sekunde našeg života. Proces starenja može se usporiti s brigom za tijelo i um, jer ono što čovjek posije, to će i požnjiti. Zlatne godine su ljepše ako sačuvamo ili održavamo pokretanje, zdravlje kardiovaskularnog sustava, kognitivne funkcije, fleksibilne spojeve i pozitivnu usmjerenost. Način života može spriječiti ili ublažiti simptome bolesti, koje nastaju u starosti. MOUNTAINDROP podržava mentalne i kognitivne funkcije, pomaže normalizirati tjelesnu težinu, podržava metabolizam masti i šećera, pomaže u održavanju zdravog mokraćnog sustava, podržava ženske i muške seksualne funkcije i pomaže u održavanju zdravlja prostate. Također svaka faza života može biti predivna!

 

ZA LJEPOTU I ZDRAVLJE KOŽE (KOZMETIČNA PRIMJENA)

Koža je naš najveći organ i granica s okolinom, koja ima nevjerojatnu sposobnost fleksibilnosti i regeneracije. Pod iznimnim uvjetima i razdobljima, kao što su trudnoća, ekstremno debljanje, mršavljenje i otvorene ozljede, zbog prebrzih promjena može izazvati nepovratne promjene površine, poput strija i ožiljaka. Zbog načina života i hormonske neravnoteže mogu se pojaviti kožne promjene poput celulita. Međutim, nikad nije kasno! Koža ima izuzetnu sposobnost regeneracije, ako joj ponudimo odgovarajući izvor za obnovu. Postoji izreka, da smo najsretniji kad se dobro osjećamo u svojoj kožu. Koža je ogledalo zdravlja i ljepote. Neka vaše unutarnje zadovoljstvo blista na van!

 

Primjena: 

Smolu u veličini zrna pšenice ili graška potpuno otopimo u tekućini koja ima temperaturu ispod 39° C i  popijemo jednom dnevno. Nakon tri tjedna uzimanja preporučuje se jednotjedna pauza.

U slučaju trudnoće, dojenja ili zdravstvenih problema pod liječničkim nadzorom, se prije uzimanja posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom.

Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Prehranska dopuna nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

 


Trenutno nema mišljenja. Javite nam svoje mišljenje.
Srodni sadržaj

Sorodni proizvodi
Veganski koencim Q10 90 kapsula (- 7.00 %)
23,82 22,15 €
181,03 HRK 168,34 HRK
MSM u prahu 500 g (- 7.00 %)
18,89 17,57 €
143,56 HRK 133,53 HRK
Mountaindrop Mumie Shilajit 25g
39,95 €
303,62 HRK
Mumie, 60 tableta
15,90 €
120,84 HRK
E-NOVOSTI